Sober. Sereen. Schitterend.


Net als jij.

Jij staat centraal.

Ja toch, elk mens is uniek, elke verzorging hoewel gelijkend, nooit gelijk. Samen bespreken we het verloop van de zorg, niet vanuit ons standpunt alleen, maar echt samen, in overleg. Daar houden we beiden een goed gevoel aan over. En is het niet net dat wat echt telt ?

In alle openheid, over alles, als het kan gespecialiseerd, als het moet eenvoudig. Extra hulp, doorverwijzing, relaties met andere hulpverlenende diensten, contacten leggen met besturen, OCMW, poetsdiensten, wij helpen jou hierbij helemaal van A tot Z.

Ook als het echt moeilijk wordt.

Ooit komen we er allemaal wel voor te staan. Maar ook wanneer het einde nadert staan wij je bij. Onze ervaring met palliatieve begeleiding zetten we in om jou naar een comfortabel levenseinde te begeleiden. In alle rust en sereniteit, vrij van zorgen zodat de echt belangrijke dingen in het leven terecht alle aandacht krijgen die ze van jouw verdienen. En jij de kans krijgt van elke minuut intens te genieten. Sober , sereen, schitterend.

Simpel kan ook, moet gewoon.

Ook zo'n hekel aan die papieren rompslomp ? Wij ook. Daarom beperken wij voor jou de administratie tot het strikte minimum. Een correct voorschrift van je huisdokter zet al je al op weg. Voor veel zorgen heb je zelfs dat niet nodig. Hulp bij het wassen, aankleden, klaarzetten van je medicatie, je kan bij ons terecht na een simpel telefoontje of contact.
Wij doen voor jou de rest. Aarzel dan ook niet om ons voor elke zorgvraag te contacteren. Makkelijk toch ?

Ja, ja, al goed en wel, maar dat zal wel wat gaan kosten zeker ?
Gratis, dat bestaat niet. De sociale zekerheid staat in voor de betaling van onze prestaties. Deze worden door uw mutualiteit of verzekering rechtstreeks met ons verrekend. Elke maand krijg je van ons een keurig overzicht welke prestaties werden aangerekend en wat wij hiervoor bruto werden uitbetaald.
Zeg nu zelf : transparanter, dat kan niet.

Buitengewoon, gewoon.

Zien en zien is twee. Luisteren, begrijpen en handelen. De kunst van net zelf niet het middelpunt te zijn, maar jou te laten stralen.